Työnantajabyrokratiaa

Current Status
Not Enrolled
Price
248,00 €
Get Started

Työnantajabyrokratiaa-kurssi koostuu kahdeksasta jaksosta, joista kullakin laaditaan työnantajan pakollinen tai muuten hyödyllinen HR-asiakirja. Kurssin materiaalin pystyy käymään läpi noin 1-2 työpäivässä, mutta asiakirjojen laatimiseen henkilöstökäsittelyineen kannattaa varata enemmän aikaa.

Jokaiseen jaksoon sisältyy luentovideo sekä työkirja, josta saat selkeät ohjeet tarvittavista toimista. Saat myös laatimani malliasiakirjat, joita voit käyttää pohjana omien asiakirjojen laatimisessa.

Opit syyt asiakirjojen laatimisen taustalla, sekä seuraukset niiden laatimatta jättämisestä.

Kurssi sopii erityisesti työnantajille ja esimiehille. Kurssi on laadittu alle 20 työntekijän toimistotyötä ajatellen, eli kurssilla ei huomioida yt-lain asettamia vaatimuksia tai vaarallisen työn erityispiirteitä. Huomioithan, että kurssilla ei laadita työsopimuksia, eikä työaikaan ja vuosilomaan liittyviä asiakirjoja.

Maksun jälkeen saat automaattisesti henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen kurssisivustolle, jonne kurssimateriaali on tallennettu. Voit käydä kurssin jaksot läpi heti tai edetä rauhallisesti – valinta on sinun. Tallentamalla aineiston koneellesi materiaali säilyy käytössäsi niin kauan kuin haluat.